20 czerwca w Pałacu Potockich odbędzie się I Puchar Świata w Conceptusie. Podczas imprezy będzie można nauczyć się gry, co zajmuje ok. 2-3 minuty. Podczas Pucharu Świata nastąpi prezentacja i degustacja potraw. Udział w imprezie może wziąć każdy, kto amatorsko lub zawodowo interesuje się gastronomią. Każda potrawa musi spełniać pewne zasady. Powinna mieć oryginalną nazwę, nawiązywać do nazwy Conceptus, może zawierać wizualne elementy gry. Każdy uczestnik otrzyma tytuł Radzyńskiego Mistrza Koncepcji Smaków, wręczone zostaną także okolicznościowe talerze.
Plan imprezy przedstawia się następująco:
9:00-10:30 – otwarte warsztaty Conceptusa (nauka i doskonalenie)
10:30 – zamknięcie zapisów do turnieju, losowanie
11:00 – oficjalne otwarcie Pucharu Świata
11:30 – rozpoczęcie zawodów
13:30 – rozstrzygnięcie Radzyńskiego Festiwalu Smaków Conceptusa i kontynuacja turnieju
17:00 – podsumowanie i dekoracja
Potrawy należy przynieść w dzień I Pucharu Świata do Pałacu Potockich (sala konferencyjna) do godz. 10:00.
Kontakt do organizatora Janusza Wlizło - 604 124 722
Pomeczowe wypowiedzi po meczu Włókniarz - Sparta
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?